Compositie in opdracht
Ik werk met enthousiasme aan muziek voor film, documentaires, video, tv, theater, performance en game en sta open voor al je voorstellen.
Natuurlijk weet ik dat budgetten vaak beperkt zijn. Maar ik vertrouw erop dat we er wel uit komen. Als je maximaal profijt van de opdrachtmuziek wilt hebben is het verstandig
al in een vroeg stadium van een project contact met me op te nemen.

Advies en begeleiding
Bij een mediaproject komt altijd veel kijken. Ik kan je ook adviseren bij opnames, sound productie en design, aanschaf van muziek en licenties, zodat je bij de eindmixage niet voor verrassingen komen te staan.

Keuzes, keuzes
Librarymuziek kan in veel gevallen, als tijd en budget beperkt zijn, een redelijke oplossing bieden voor een productie. Toch is met die muziek zelden raffinement of verdieping te bereiken. Moet een productie echt tot leven komen en wil je dat de beelden en/of dialoog maximaal effect krijgen, dan is een stap naar

maatwerk muziek de enige juiste. Dit hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Afhankelijk van de mogelijkheden kiezen we voor een benadering die de productie recht doet en gegarandeerd werkt.

Boven de rest
Bij opdrachten werk ik graag samen met andere muzikanten om een levendigheid, realisme of intimiteit te bereiken die een soundtrack boven de rest doet uitsteken. En uiteraard tot het laatste frame op maat voor de beelden!

Opnemen en produceren

Ik kan je helpen bij opname, mix, arrangeren en geluidafwerking/mastering van met name akoestische producties en demo’s. De zorg en aandacht is groot, de prijs heel schappelijk.

Studio

Je bent van harte welkom in de gezellige en royale studio die is ingericht voor opnames van kleine akoestische ensembles en midi. Elders op de site staan wat foto’s.

Tot ziens!